8 Ekim 2009 Perşembe

İkizler burcu 2010 falı, 2010 İkizler Burcu falı, 2010 İkizler falı,

İkizler burcunu 2010 ylılında çok sürpriz şeyler bekliyor. 2010 yılında sürprizlere hazır olun. 2010 yılı size çok şeyler getirecek

Değişimi seviyorsunuz.Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Birçok aşklar yitirdiniz.. Bazılarınız yaşamı hep farklı olgulardan algıladı. Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirirken, dudaklarınızdan gülümsemeler hiç eksik olmadı.Artık paranızın değerini biliyorsunuz. Borç vermemeyi öğrendiniz. Aşk rüzgarları esmeye devam edecek, hem bu yıl daha da kuvvetli olacak.
Kasırga misali aşklar sizi bekliyor. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, ani değişimlere hazır olun. Gerçekten hoş bir 2010 sizi bekliyor. 2010 yılında; Kovayla sıara dışı bir ilişkiye hazır olun. İşte tarzınız bir İkizler. Yayın özgürlük şarkıları kulağınıza hoş gelecektir.

2010 yılı size ve tüm ailenize mutluluk getirmesini diliyoruz.

Dahada ayrıntılar 2010 burç yorumlarını arşivimizde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok: